Åh fina sötaste hästen <3 
Allt känns så bra när man är med dig, glädje i varje ögonblick. Idag var det bara en allmän segis, slappar & mysdag i stallet. Var där runt 10.30 och tänkte ju faktiskt ridit eller gjort markträning med henne, men fick bli en vilodag, kanske förståeligt ? ;) vädret har ju vart skit hela dagen, har inget emot regn egentligen men när det öser ner så nej, duggregn är ok att rida i men, skulle vart skillnad om man hade manege då hade jag aldrig tvekat ;). 
Hoppas på bättre väder imorgon då så kanske man kan rida lite, får se hur paddocken verkar nu när det regnat så mycket. 




Lite bilder från dagen, mobba inte vår muppighet ;) hon var väldigt mysig idag och ville va uppe och pussa i ansiktet hela tiden haha ;). 

Ja nu till en liten jobbig grej, vet inte hur allt kommer bli, hur länge vi kommer kunna ha Älvan. Det gör det ju även jobbigt att man ständigt måste ha detta i baktanke när man är i stallet, funderar ofta över detta. Självklart vill jag kunna ha henne så länge som möjligt, i nuläget kommer det i alla fall gå året ut, men det stora frågetecknet är till nästa år, hur det blir när jag kommer igång med pluggandet, måste ha ett jobb eller så vid sidan om studierna eftersom jag första terminen inte är berättigad bidrag från csn tyvärr. Man måste helt enkelt ha pengar för att klara allt.. 
Studierna och utbilda sig känns ju viktigt och rätt att i nuläget göra så man lyckas i framtiden. Vet ju exakt vad jag vill jobba med, är främst två saker, så tänker utbilda mig i båda. 
Hoppas hoppas att det kommer lösa sig, och att jag får hjälpen som jag hoppas från annat håll, vilket jag nog kommer få reda på nu i november. För vill verkligen inte släppa taget om Älvan, det band vi byggt upp är ovärderligt, och ett liv utan hästar är ju inget liv så är det bara.. Så snälla håll några tummar att situationen löser sig för oss <3 

Tisdag den 5:e börjar även närma sig, ännu en jobbig grej, det kändes förut så långt borta men nu är det inte många dagar kvar..
Ha en bra fortsatt kväll /Josse