För dålig uppdatering men är just nu ganska omotiverad till bloggen, kände mig dock motiverad då jag fixade med header och allting i helgen.
Det är lite synd då jag gärna vill hålla bloggen igång men en bidragande orsak till att jag inte har lust just nu är att det hänt grejer som jag vill reda ut först, och det har med mitt liv med hästarna att göra, mer vill jag inte säga nu förrän allt är utrett och den bra känslan är tillbaka..

Hoppas ni förstår, jag menar inte att jag ska sluta helt och hållet men känns inte som någon idé att updatera och skriva om tråkiga saker som ingen vill läsa, vilket bara leder till mindre läsare. utan när saker och ting löst sig så kommer nog glädjen och drivet tillbaka igen :).

Ja för övrigt har jag vart ledig idag eller ja hemmastudie dag ;), har ändå bara en lektion på tisdagar så känns nästan som att man är ledig då med ;P Har spenderat fm i stallet hos Älvis<3, sedan på hemvägen svängde vi in en sväng på Hööks och checka lite, sedan hem och äta innan jag städade åt grisarna, har även pluggat en aning. Pluggade mer igår så tog det lite lugnare med det idag xP. Och nu kollar jag tv och ska snart äta lite chokladbollar haha ;P

Imorgon är det skoldag som vanligt och ridning på ridhuset, är inte så jättetaggad över det då jag inte har någon aning om vilken häst jag vill rida, utan känner mig bara allmänt dålig och feg haha klagar ut lagom nu..
Sedan på em ska jag troligen med syrran till Mero med, då jag inte ska till Älvan. Kommer bli en bra dag ändå tror jag ;) ni får ha det så bra tills vi hörs nästa gång! /Josse

Haha du är underbar, fina häst!<3