Är rätt trött just nu ska jag säga..
Dagen har sett ut såhär:
knalleland med mamma på fm, städa, rida, städa, städa marsvinsburar, ut och köra och nu återstår bara att fortsätta med mitt rasarbete i hästkunskap, redovisning på tisdag som sagt noll taggad inför detta, det jag hatar typ mest av allt är muntliga redvosningar usch!! ;P.
En fördel är i alla fall att jag fixat microsoft office på min dator nu, men problemet återstår ju fortfarande att tröttheten tagit över och jag är noll taggad på att skriva på detta arbete nu :P.

Är faktiskt lite stolt att jag hunnit med så mycket idag ändå ;), ser ut som jag städat as mö xD städning som står med två gånger är städning av mitt rum faktiskt ;) städade och dammade lite på fm ;P och sen åkte jag till Älvan och när jag kommit hem så åt jag lite sen har jag hållt igång hela tiden med fortsatt städning och sen även städning av två burar..
För övrigt så gick ridpasset med Älvisen grymt bra idag, red i typ 30 min dressyr i paddocken, ville inte köra igång för hårt då hon inte vart igång så mkt, red i alla gångarter i alla fall, voltarbete pga paddockens geggiga och blöta underlag.. Fick även lite bra tips av syrran idag, tack tack<3 så istället för att värma upp i skritt, trav och till sist galopp, så skrittade jag en del i början som vanligt men kom istället igång med galoppen rätt fort, visst travade jag igång henne nåt varv först men sen körde jag en hel del galopp, för att sedan återgå till traven. Kan vara något som kan funka bättre framöver för då får man en del energi från galoppen till traven sedan, istället för att sitta och skänkla hela tiden för att hon överhuvudtaget ska gå framåt i traven. Men idag så hade hon faktiskt bra energi och var pigg och glad, såsom jag alltid vill att hon ska va :)<3 ridning nästa gång blir på onsdag, två pass som vanligt, för Älvan kommer nog inte kunna följa med till ridhuset på onsdag min planer blev förstörda pga en sak men aja vi får se när det blir av istället då.. Hej så länge! <3 /Josse