En bra och mysig fredag idag tycker jag trots att jag halvt haltat runt hela dagen, dumma knä!! :P
Började dagen med en längre sovmorgon, behövdes efter gårdagen samt sov jag ju inte as bra då jag vaknade till så fort jag la mig på knäet då de smärtade..
Sedan städade jag faktiskt i ordning lite i rummet då det såg ut som vet inte vad där inne ;)..
Ska faktiskt inte klaga mer nu för eftermiddagen var mycket bra trots allt, mamma följde med till Älvan och jag lyckades ju komma upp och red ut den kortare skogsrundan på 30 minuter, inte dåligt, blev mycket skritt i alla fall då Älvan även var mycket pigg, hispig och blev rädd för småsaker. Travade uppför en backe men gjorde för ont för att fortsätta, under rundans gång så stannade jag och gjorde lite volter för att hon skulle slappna av och lugna ned sig. Gick la någorlunda bra efter en stund men sen var det en grävmaskin på slutet av stigen såklart ;P så klart att hon blev rädd igen men hon lugna ned sig snabbt ändå efteråt så är nöjd med lilla skrutthästen. <3
Sen blev Älvisen glad när hon fick komma ut och käka gräs igen, hon börjar allt bli lite rund nu ;)
Mamma var under tiden jag red och fikade med Inger (älvans ägare) så när jag var klar i stallet så joina jag dom, trevligt att bara vara och sitta och prata i solen.

Efter att ha varit hemma i någon timme, gick jag, mamma och syrran ut tillsammans med en granne då de också äger två marsvin, så fick våra och deras beta tillsammans ;) andra gången Kiwi kom ut och hon börjar nu förstå tanken med det hela ;P.
Nu checkar jag lite tv och imorgon ska jag till knalleland på fm och fixa lite saker inför studenten och sedan får jag väl ägna dagen åt att jobba då det kommer ta en stund med ett skadat knä ;). Vi hörs!! :D /Josse