Hej!
Ja nu kan jag faktiskt kalla henne min tycker jag, eller min och min systers :) då de igår blev bestämt att från och med 1 augusti alltså imorgon så kommer vi ha henne på foder.
Står ju dock inte som ägare i papprena men känslan att hon är våran känns lite större då vi har henne som vår egna alla dagar i veckan och står för fler kostnader som man gör när man har en häst på foder. ;) samt ska ju kontrakt skrivas så detta är seriöst :)! Glad över detta, då det var bästa lösningen eftersom de inte blev någon egen pålle, för älvan känner vi ju bra sen innan då jag vart medryttare på henne i nästan 1,5 år lixom :). Blir så glad när jag tänker på vilken utveckling vi gjort längs vägen och hur vi nu ska fortsätta jobba och utvecklas tillsammans. Vi är på topp nu i ridningen med vilket känns jättebra, kommer inte ihåg när vi hade ett "dåligt" pass senast, då de gick bra hela förra veckan samt igår. Lite mer stark, tittig och på igår men förstår de då de var mkt blåsigt vilket hon inte gillar ;P men jättebra känsla och fin var hon ändå så får väl vara nöjd över det :)!
Har jobbat idag fram till halv elva, så skönt med dom korta passen :P så i eftermiddag ska jag fixa lite här hemma, städa i ordning lite, städa marsvinsbur samt färga håret. Så ja ni får ha en bra dag så hörs vi! :D /Jossan