Hej! Sorry för den uteblivna uppdateringen de senaste dagarna men har haft rätt fullt upp med skolan och sådär inte haft någon motivation till att blogga. Men nu ska det bättras! ;) har ju även fått tbx min mobil igen så kan ju uppdatera via den oxå, som jag gör just nu xD.
Ska förklara varför det är full fart just nu ;) det handlar om helgen och nästa vecka. Till att börja med så var jag och familjen på begravning idag :( inte jättekul direkt, men nu har vi tagit farväl av älskade farfar i alla fall <3 jag var därför ledig från skolan idag, vi hade ju bara 1 timmes lektion så missade ju inte så mkt heller.. ;)
Imorgon så ska jag först åka och rida Älvis och sedan på eftermiddagen åker jag hem till Lea och stannar där till på söndag :) sedan på söndag eftermiddag/kväll så blir det en sväng till Älvan igen.
vissa kanske tycker att jag är konstig som går på bergravning en dag och har en fullspäckad dag nästa dag, men det betyder ju inte heller att jag inte är ledsen över vad som hänt utan jag sörjer ju fortfarande men ser det så att alla måste vi återgå till vardagen någon gång och jag mår även bäst om jag har saker att göra, om jag inte gör något så tänker jag bara på det tråkiga och jobbiga hela tiden.. :/
Ser därför framemot min fullspäckade helg, även nästa vecka kommer jag spendera mycket tid i stallet :) ska nämligen passa Älvan då hennes ägare inte kommer vara hemma, så jag kommer vara i stallet måndag, tisdag, onsdag, fredag och söndag. Torsdag och lördag slipper Älvan mig ^^ <3 Så om ni har tur så kan ni få en del uppdate om olika ridpass ;) red ju även i onsdags denna veckan, det första passet med Andi gick la sådär, är lite besviken på mig själv trots att jag ändå red rätt bra aja :P passet med Älvan kändes dock mycket bättre ;) ha det bra så länge! /Josse